Nepřestávejte se smát a radovat ze života, kdyť ne nadarmo se říká že smích je kořením života :-)

ODPUŠTĚNÍ

3. 8. 2013 0:27
Rubrika: Nezařazené | Štítky: odpuštění

ODPUŠTĚNÍ

Už jsem se párkrát v životě setkala se situací, která pro mě měla dost negativní dopad. Byly to události v mém životě, kdy jsem si připadala, tak sama a tak bezmocná! Když se člověk nechá od druhého ubližovat, a neví, co má dělat, tak si nakonec ubližuje sám sobě, a to hodně bolí! Nestačili by mi ani 3 velké knihy s 200 stránkami, abych dokázala vypsat, kolik jsem toho doteď nabrečela a natrápila se! Je to krizová chvíle, a když se tomu jeden poddá, tak to je ještě horší!

Jeden můj nejmenovaný kamarád, mi řekl jednu moc krásnou větu. ,, Veru, musíš být vděčná, za to co můžeš prožívat a být vděčná za každý den! “

A má pravdu, máme být stále být za co vděční, za to že máme rodinu, že máme kde bydlet, co jíst, co na sebe, že zase přijde další den a něco hezkého nám přinese.Je tolik věcí na co se můžeme těšit!!

Další moc hezká věta : ,, Veru, musíš lidem odpouštět!“

Jenže kolikrát to je dost, těžké když nám někdo třeba vnitřně dost ublíží a my mu máme odpustit! Když to ale uděláme, tak z nás spadne pořádný balvan! A uleví se nám, v té chvíli určitě je přítomen BůhNejsme tady, abychom lidi odsuzovali, od toho je tady Bůh! Nemůžeme nikoho odsuzovat a očerňovat, i když třeba nevíme důvody, toho či jiného, jak se zachoval/la, tak jak se zachoval/la.

Jsme tady, abychom rozdávali kolem sebe radost a lásku. A to lze jen díky Bohu a jeho pomoci.Buďme rozsévači lásky!!

 

Někdy mám chvíli, že si říkám, proč se to děje zrovna mě, že nemohu najít toho správného partnera, který by šel mým životem, nebo proč pořád zažívám tak špatné zkušenosti! Ale je to prostě tak!Nesmím zapomínat, že za tím vším, se mnou Bůh má určitě své plány a tam někde na mě čeká, ten pravý kluk!Nesmím se pořád zaobírat tím, co si o mě myslí druzí, ty mají dost práce se zaobírat tím, co si o nich myslí ostatní!Být sama sebou!Ono to přijde! :)

 

Zobrazeno 605×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková